Tuesday 11 September 2012

Boere Cannelloni

Kaassous
45 ml koekmeel
40 g botter
Sout en peper na smaak
625 ml warm melk
125 ml gerasperde cheddar kaas

Vulsel vir pannekoeke/cannelloni buise
Gaar wildsvleis
1 houer(200g) kruie- geur roomkaas
100 ml volroom melk
Sout en peper na smaak
12 canneloni-buise of pannekoeke

Maak die kaassous met die botter, meel, geurmiddels en melk.  Roer die kaas laaste deur en hou eenkant warm.Voorverhit die oond tot 180 gradeC
Sny die  wildsvleis fyn, verhit die roomkaas en melk saam oor lae hitte en roer tot glad(moenie kook nie).  Voeg die vleis by, geur,  laat afkoel en vul die cannelloni buise of pannekoeke daarmee.  Smeer ‘n laag kaassous onder-in ‘n oondbak en pak die cannelloni /pannekoeke bo op. Giet die res van die kaassous bo-oor en laat staan vir 30 minute.  Bak vir 30 minute tot goudbruin en bedien met’n vars groen slaai.

No comments:

Post a Comment