Thank you to those who e-mail these reviews.
Len Schoeman:
"Ek moet se
ek het dadelik welkom gevoel met die aankoms by julle op die plaas, so
ook het jy die regte groep mense saam met mekaar geplaas vir die kursus.
Ek glo dit
is baie moeilik maar jy het perfek daarin geslaag.
Wat die
kursus betref, jou praktiese oordrag van inligting is absoluut uit die boonste
rakke, ek het al baie aanbiedinge / kursusse bygewoon, en jy
staan uit.
Die kennis
oordrag van jou kant af kom baie duidelik deur, en is absoluut
verstaanbaar veral vir iemand soos ek wat nie elke dag in die
kombuis deurbring nie.
Die
belangrikste punt is dat jy absoluut jou detail kennis met ons deel
asook raad gee .
Jy is
doelgerig en baie profesioneel ,en jou persoonlikheid laat dit toe om sukses te
behaal.
Jou
vleisverwerkings kamer is baie goed ingerig.
Dit was die
beste en wonderlikste tyd wat ek nog beleef het wat vleis verwerking aan
betref.
Ek glo
almal sal saam met my stem wat teenwoordig was gedurende die tydperk op die
plaas.
My vrou het
aan die wildsvleis gesmul, jy was reg die eerste proe was
indrukwekkend en sy wil graag weer wildsvleis eet, as ek sukkel met
van die voorbereidings sal ek jou kontak vir hulp.
Nogmaals
baie dankie vir n wonderlike tyd op die plaas."
Hetsie Scheepers:
"
Liewe Kobus en Annatjie,
Ek wil net vir julle so baie dankie sê vir die
afgelope naweek wat ek in my herrinneringe sal stoor vir ewig. Dit was so
lekker om so tuis te voel, asof ek julle al lank ken. Dit was vir my net ‘n
verlenging van my eie huis. Behalwe alles wat ek geleer het, was dit vir my so
inspirerend om te sien alles wat jy by al jou dinge nog doen ook Annatjie. Ja
ek dink ons sal lank om ‘n vuur kan kuier. Ook jou en Kobus se verhouding het
my so aan my en Kobus sin laat dink. Daardie saam wees in ‘n ding al is dit net
jou eie ding. Dis die ondersteuning waarsonder mens niks lekker kan
aanpak nie.
Ek het
gister vinnig die bosbok wat in die koelkamer gehang het getakel met baie meer
selfvertroue. Dankie , dankie, dankie. "
No comments:
Post a Comment