Kook en Kuier in die Karoo
Annatjie E-pos: annatjie.r@vodamail.co.za
Pages
Home
Nieuwefontein
Kursus info
Wednesday, 6 February 2013
FW: Regtige egtige kerrie
'n Mail wat ek aan iemand gestuur het, toe stuur ek dit maar vi myself ook. Om die dokument op facebook te kan kry. Die inligting is hier. Well done, Annatjie! Of hoe, Jana?
E
k het die regte vleis gehad. Groot, vet blok
k
e gesny uit die dikrib van ‘n lekker skaapkarkas wat lan
k
gehang het om ryp en sag te word. Toe moes ek ‘n resep/gereg uitpick. Dine se wenner Boerkosboek. Bolandse .
K
errie…sonder kerriepoeier. Met 4 vars tamaties, bietjie regte appelkooskonfyt wat soos appelkoos proe. Ek het nou rissies in my groentetuin, vars gemmer van vorige demo’s ingele(kappie), anders moes ek stowwerige droee gebruik. ( My leestekens wil steeds nie tik nie!) Die varsgemaalde geskroeide koljander, daai komyn reuk, steranys. Ek voel soos ‘n kunstenaar as ek eers die heel stukke kaneel( is mos kasia) insit. Ek kannie wag nie. Met ‘n heerlik Muratie wyntjie vanaand. Ek gaan nie te lank prut nie, want dan raak my vleisblokkies net droog. Die blokkies
i
n
sout –en peper – koekmeel gerol voor ek gebraai het. Om sousie dik te maak, dan los ek die aartappels uit. Is dit ok boerekos of Ingels?
xxxLekker dag
Annatjie
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment